Motmänniskan Skråmo har blivit en leksak i dödsriket!

Man ska inte glädjas över en medmänniskas död. Men Michael Skråmo var inte en medmänniska. Tvärtom, han var vad man kan kalla en motmänniska. Nu har det tvåbenta skadedjuret dött. Men från Hel rapporterats det följande.

Tvärtemot vad alla muslimska mördare tror så får de inga jungfrur att förlusta sig med i dödsriket. Däremot så vill Garm ”leka” med dem. Muslimerna påstår ju som alla vet att hundar är orena djur men Garm har en annan åsikt. Michael Skråmo kommer nu och intill ragnarök vara Garms ”leksak”. Undrar om Skråmo kommer få några skråmor när han nu  leker med Hels väktarvovve?

Garm vill bara leka lite Skråmo…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s