Föreningen ser över sin verksamhet!

Hösten 2018 bestämde föreningens ordförande och vice ordförande i samråd med tre mångåriga medlemmar att se över föreningens verksamhet. Domänen Ideell Kulturkamp går bra och dagligen får den besökare. Men föreningens övriga verksamhet som möten och sammankomster har blivit lidande. En hel del möten har hållits men det är i månt och mycket samma personer som kommer.

Nyrekryteringen har inte varit särskilt framgångsrik. Vidare framhöll föreningens ordförande att en del medlemmar lågprioriterat Ideella Kulturföreningen. En medlem medgav till och med att han medvetet lågprioriterat och önskade utträde vilket beviljades.

Föreningens ordförande lade fram förslag som alla accepterade. Man ska främst ägna sig åt att vidareutveckla domänen Ideell Kulturkamp. Möten och andra sammankomster ska hållas men inte i lika stor utsträckning som tidigare.

Föreningen har hållit på många år och det faktum att man förändrar en del ä ingen tillbaka gång. Det finns också ska tilläggas en hel del hedniska samfund/föreningar i dagsläget. Det fanns inte när IKF började.

Ideell Kulturkamp fortsätter och när mer tid läggs på den är ambitionen att bli den bästa hedniska bloggen på nätet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s