Allah och islam ligger bakom fyrverkeriförbudet!

Tack vare Allahs avkomma så blir det allt svårare med att inköpa och skjuta med fyrverkerier. En av anledning till att lagarna skärps är det faktum att fyrverkerier används till att beskjuta människor. I de segregerade förorterna har folk i fler år använt raketer till att beskjuta oskyldiga människor men också så kallad blåljuspersonal. I förorterna är många muslimer. Så vi får väl ”tacka” Allah för att lagarna blir stängare. 

Det ska dock sägas att strängare lagar när det gäller fyrverkerier inte är helt av ondo då många djur skräms och var illa. Men visst är det tråkigt att lagar skärps bara för att det finns monoteistidioter i Sverige?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s