Idioten fick skylla sig själv!

Idioten fick skylla sig själv!

Sentineleserna på ön Norra Sentinel som slog ihjäl den kristne idioten John Allen Chau gjorde det enda rätta. Kommer det en kristen fridstörare som vill förstöra folk sätt att leva och tänka så ha ihjäl dem bara. John Allen Chau kunde ju faktiskt ta död på hela befolkningen då han kunde ha fört med sig för befolkningen helt okända bakterier och virus. De indiska myndigheterna har i åratal försökt hindra folk från att störa sentineleserna men det brydde sig den arrogante missionären inte om. Nu fick han vad han förtjänade. I sin fanatism att sprida sin inskränkta religions lära tog John Allen Chau ingen som helst hänsyn till att ett helt folk och en hel kultur kan utplånas. John Allen Chau har sig själv att skylla!

Dessa män gjorde det enda rätta, ha ihjäl inskränktare, ha ihjäl missionärer som kommer i Jesu namn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s