Låt samhället anpassa sig till asatron!

Asatron av idag anpassas efter samhället. Samhällets officiella synpunkt är att homosexualitet är normalt och att religionsfrihet råder men att religionen måste anpassa sig efter samhället. Samhället vi lever i hämtar inspiration och ideal från den demokrati som uppkom i Frankrike 1789 vt. Med andra ord det viktigaste i dagens Sverige är att tro på demokrati och allas lika värde. Nu är det ju så att alla i Konungadömet Sverige inte tro på demokrati eller har en minst sagt annan tolkning av detta begrepp.

Det största asatrosamfundet Nordiska Asa-Samfundet erkänner tron på allas lika värde och de accepterar alla som vill vara med. Utomeuropéer och folk som tillhör så kallade sexuella minoriteter.

Samfundet för forn sed är dock ännu mer politiskt korrekta. Där är man uttalat för mångkultur och man ägnar mycket tid och energi åt att visa sitt stöd för hbtq-personer samt deltaga i det som kallas ”Pride”.

Vi i Ideella Kulturföreningen är dock av annan åsikt. Måhända måste man utöva religionen i någorlunda samklang med den tid man lever i. Men istället för att anpassa sig anser vi att man bör verka för att samhället ska anpassa sig efter asatron. Sådant tar tid men det är värt att försöka. Låt oss verka för att asatron, att hedendomen blir norm i Sverige. Låt oss verka för att demokratin anpassar sig till asatron och inte tvärtom. Slutmålet borde förstås vara att asatron blir den nya statsreligionen i Sverige. Låt oss verka för att det i framtiden är så att det parti du röstar på är din privatsak men att endast hedendomen erkänns och accepteras som religiös norm! Vi kommer bli politiskt korrekta den dag vi sätter normerna för vad som är politiskt korrekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s