En insändare i Lerums tidning: Detta har ni att välja emellan!

Detta har ni att välja emellan!

DEBATT

AdTech AdDetta har ni att välja emellan!

Alternativ för Sverige, Arbetarepartiet-Socialdemokraterna, Basinkomstpartiet, Bg-Demokrati, Centerpartiet, Common sense in Sweden, Demokratirörelsen, Demokrati Sverige, Direktdemokraterna, Djurens parti, Enhet, Europeiska Arbetarpartiet-EAP, Feministiskt initiativ, Final Partiet, Folkhemmet Sverige, Folkstyret, Gula Partiet, Humandemokraterna, iGov.Direct®, Initiativet, Klassiskt liberala partiet, Kristdemokraterna, Kristna Värdepartiet, Landsbygdspartiet Oberoende, Liberalerna ,LOTTOKRATIN, LÅNGEN&CO, Medborgarresan, Medborgerlig Samling, Miljöpartiet de gröna, Moderaterna, Modern Sweden, Nordiska motståndsrörelsen, Norrlandspartiet, nya Ny Demokrati, NY REFORM, Partiet Folkomröstning, Piratpartiet, POPULISTERNA, Raggarpartiet, Reformist Neutral Partiet, Skolpartiet Göteborg, SKÅNEPARTIET, Sociala Partiet, Spektral demokrati, Sverigedemokraterna, Sverigepartiet, Sveriges Kommunistiska Parti, Sverige ut ur EU/Frihetliga Rättvisepartiet, Tryggare Sverige, TRYGGHETSPARTIET, Utveckling och Progressiv för Sverige partiet, Valsamverkanspartiet, Vi Socialkonservativa, Vänsterpartiet, 20% skattepartiet.

Ja så många partier är registrerade inför riksdagsvalet 2018. Allt handlar inte bara om riksdagspartierna eller de partier som får medial uppmärksamhet, typ fi och nmr utan det finns en del att välja på. I någon ”god demokratisk ordning” borde media faktiskt nämna alla partierna åtminstone en gång så svenska folket vet vad de har att välja på

Henrik Andersson

Insändaren publicerades i Lerums tidning 2018-07-19 http://lerumstidning.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s