En insändare i Gotlands tidningar: Äntligen ett lejon bland alla lamm på Gotland!

Äntligen ett lejon bland alla lamm på Gotland!

När undertecknad för några år sedan gick på den bedagade folkhögskolan där elevhusen nu rasar samman på grund av personalens lathet och allmänt dålig ledning av rektorn ansåg en samhällskunskapslärare att eleverna borde få bättre kunskap om riksdagspartierna. Efter att studerat ingående alla åtta partierna tog en ung förtjusande men också något naiv dam och frågade läraren om alla partierna trodde på demokrati. Ja svarade läraren lite förvånat. Sverigedemokraterna också frågade eleven. Ja svarade läraren igen. Ja men då är det väl ingen skillnad på dem. Jo det var det enligt läraren fast han kunde inte bevisa vad skillnaden bestod i. Nu har väl alla politiska partier som finns representerade i Region Gotland bevisat att det inte finns någon skillnad alls! För vad är skillnaden nu när man försöker stoppa NMR?

Hannes Müller ska ha stort tack för sitt mod att våga gå emot pk-strömmen då han anser att alla har rätt att komma till Almedalsveckan. Det ovärdiga försöket att stoppa Nordiska motståndsrörelsen genom att förhindra dem att hyra mark är förkastligt. Yttrandefrihet åsiktsfrihet och mötesfriheten måste skyddas. I dagens Sverige kommer hotet mot medborgarnas frihet inte från så kallade extremister utan från makten. Hannes Müller visar att han är folkets förtroende valde. För svenska folket vill lösa invandrings och integrationsproblemen men det vill inte politikerna. Om dessa viktiga samhällsfrågor ska lösas kan inte bara ja-sägare vara med. Även kritikerna måste få säga sitt. Politikerna ska vara ombud för svenska folket och svenska folket vill inte att Almedalen ska vara en firmafest för politiker som inte vågar lösa integrationsproblemen. Äntligen har vi i Müller ett lejon bland alla lamm i Region Gotland!

Henrik Andersson

Insändaren publicerades i Gotlands tidningar 2018-05-17 http://helagotland.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s