Allt fler struntar i dop

2008 alltså för tio år sedan döptes cirka 82 procent av de barn som hade minst en förälder som var medlem i Svenska kyrkan. 2017  hamnade siffran på 67,5 procent, visar statistik från Svenska kyrkan. Det är trots en tioårs period en ganska stark minskning och det finns ingenting som tyder på att intresset för dop skulle öka. Vi hedningar hoppas trenden fortsätter. Snart går bara några fanatiska högerextremister, Alt-Högern, Skandinaviska Förbundet och Alternativ för Sverige i kyrkan samt vänsterextremister som kallar sig präster. en härlig kompott som gör att allt fler i sin tur undviker eländet som ockuperat Sverige allt sedan vikingatiden. Gör som prästen som hade diarré, skit i predikstolen!

Inga avrättningsredskap i det andliga livet!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s