Vi tar avstånd från Skandinaviska förbundet!

Vi tar avstånd från Skandinaviska förbundet!

Som hängivna hedningar som ogillar alla monoteistiska religioner gör vi vad vi kan för att minska dessa krafters inflytande i samhället. Vi är därför emot Kristdemokraterna som Nordisk alternativhöger. Nu har ännu en kristen politisk organisation sett dagens ljus, Skandinaviska förbundet. Följande citat kommer från denna organisation:

”Reconquista! Den västerländska civilisationen är den mest högtstående världen skådat och det är vårt övergivande av denna som är orsaken till det katastrofala läge vi nu befinner oss i. Vi ser det därför som vår främsta uppgift att återerövra Skandinavien och Europa till denna civilisation och att därefter sprida den till hela världen. Kristendomen, den romerska rätten och den grekiska filosofin är ytterst de fundament som västerlandet vilar på.”

Ja låt gå för den romerska rätten och grekiska filosofin, som måhända borde nämnas först, men kristendom i alla dess former är bara elände och smuts. Vi uppmanar alla hedningar att ta avstånd från Skandinaviska förbundet!

Och som vanligt, vi diskuterar bara med folk som delar vår värdegrund!

2 kommentarer på “Vi tar avstånd från Skandinaviska förbundet!

  1. Ingwar skriver:

    Är Nordisk Alternativhöger för Kristendom?

Lämna en kommentar