Batik och häxor

Efter som vi är en hednisk kulturförening så har vi ingenting emot batik eller häxor. Vi har ingenting emot häxor som sysslar med batik, det har förövrigt slöjdföreningen i Sverige gjort i över hundra år, men vi är emot batikhäxor! Sistnämnda sorten får gärna fara och flyga. Flyg gärna långt bort, till Afghanistan som ju snart är folktomt då alla män mellan 15 och 95 kommit på att de är barn utan föräldrar och därför vill bo i Europa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s