Skulle du rösta på islamdemokraterna?

Skulle du som asatroende kunna tänka dig att rösta på islamdemokraterna eller muslimdemokraterna? Nej knappast. Men då kan du heller inte som asatroende rösta på kristdemokraterna eller sverigedemokraterna. Sistnämnda partier bygger på kristen grund och sistnämnda parti menar på att kristendomen är viktig för alla deras medlemmar vare sig de tro på denna religion eller inte.

Som asatroende kan man inte stödja partier som är emot religionen. Lika lite kan man stödja olika former av marxism eller feminism. Som asatroende bör man tänka på vilket parti som verkar bäst för asatron. Och det gör inget riksdagsparti.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s