Bojkotta Woody Allens filmer!

Bojkotta Woody Allens filmer!

IKF är en kulturförening. Därför anser vi i kulturens namn att alla människor på denna jord bojkottar Woody Allens filmer! En fähund som utnyttjar barn ska inte synas i kulturella sammanhang. Det är andra gången föreningen uppmanar folk att bojkotta en regissör som har rötterna i den monoteistiska religionen judendomen. Roman Polanski våldtog en trettonåring, Allen verkar vara ännu värre. Se inte någon av dessa pedofilers filmer, för barnens skull, för kulturens skull!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s