Om islam var en ny religion

Om islam var en ny religion

Tänk om någon idag instiftade en religion som säger att alla måste tro på denna religion, vare sig de vill eller inte samt att våld är acceptabelt för att sprida denna lära. Skulle en sådan religion godkännas av kammarkollegiet? Skulle en lära som förkunnar att man måste sätta kniven i barns könsorgan, samt rätt att döda människor som man anser inte följer religionens moralkod accepteras av ”det öppna samhället”?  Skulle en religion som förkunnar att djur måste plågas innan de slaktas godtas som en seriös troslära? Nej troligen inte. Men varför accepterar då svenska samhället islam? Gammal dumhet blir inte bättre av att den är gammal.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s