De mördade hedningarnas dag!

De mördade hedningarnas dag!

Aslan Tsipinov mördades 29 december 2010 utan för sin bostad i Shalushka i den ryska delrepubliken Kabardion-Balkaria. Dr Aslan Tsipinov var en 51 årig etnolog och historiker och hade publicerat flera skrifter och artiklar om folkkultur. Han var också anhängare av den traditionella religionen Adyghe Habze, en religion som var vanlig i Kaukasus innan islam kom.

Till minne av detta brutala dåd kommer Ideella Kulturföreningen att hädanefter utlysa 29 december som hednisk martyrdag. Alla hedningar som mördats av monoteister anser vi ska hedras detta datum. Hell de mördade hedningarna! Leve polyteismen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s