Vi är emot kristendomen i alla dess former!

Vi är emot kristendomen i alla dess former. Katolsk ortodox, protestantisk, koptisk ja vad ni nu vill kalla de olika inriktningarna av denna religion. Vi är emot gamla tiders kristendom som brände häxor och trollkarlar på bål. Vi är mot den moderna tidens kristendom där kvinnliga präster viger samkönade par. Vi är emot korsfarare som slogs för kristendomen under medeltiden och vi är emot frälsningssoldater som serverar mat åt hemlösa. Vi är emot kristdemokrater och vi är emot alternativ högern som har rötterna i protestantisk kristendom. Måhända vi tycker vissa former, är sämre än andra, men vi tycker ändå att kristendomen är dålig! Inte att förglömma så är vi emot islam och judendomen också av den enkla anledningen att de är monoteistiska.

Sedan vi tagit avstånd från konservatism och alternativhöger har Ideell Kulturkamp fått mer och mer läsare, fler och fler inser tydligen att asatro är den sanna religionen och konservatism och annan kristet otyg bara är trams och snusk. Kristendomen var vid sidan av digerdöden en av de värsta katastrofer som drabbat Norden.

Och som vanligt avslutar vi med att vi bara diskuterar med folk som delar vår värdegrund! Många dumma kristna har svårt för att fatta detta och de skriver alltid kommentarer som vi aldrig tar med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s