Krisen i Spanien ur ett asatroperspektiv

Krisen i Spanien handlar om Katalonien ska bli självständigt eller inte. Omvärlden vet inte riktigt hur de ska förhålla sig till situationen i Spanien. Men ur ett asatroperspektiv bör det påpekas att Spanien sedan 2007 alltså i tio års tid erkänt asatro som religion. Men vad finns det som talar för att självständigt Katalonien skulle erkänna asatron som religion? Ur ett rent asatroperspektiv bör man alltså stödja Spanien och dess försök att hindra Katalonien att bli självständigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s