Föreningen besökte mickelsmässmarkanden i Örsundsbro

Föreningen besökte mickelsmässmarkanden i Örsundsbro

Örsundsbro i Enköpings kommun i Uppland var en gång en viktig plats för handel. Men tiderna förändrades. 1976 började man med en ny idé, man började ha en marknad vid mickelsmäss som skulle ha ett sekelskiftstema. Många såväl besökare som säljare var klädda i sekelskiftskläder. Nu har tiderna ändrats men marknaden i Örsundsbro är mycket populär. Representation från föreningen var förstås där och bilder togs. Vidare meddelas att vädret var ett bra höstväder och det var mycket besökare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s