Ett lovvärt initiativ!

Vår skribent signaturen Frostskald ska ut i Sverige under sommaren och besöka platser och människor. Frostskald har önskat en informationstext han kan ta med sig och visa folk som kan vara intresserade av Ideella Kulturföreningen. Ett mycket lovvärt initiativ som vi hoppas fler tar efter.

Ideella Kulturföreningen

Ideella Kulturföreningen är en ideell förening som ägnar sig åt historia, folkkultur men framförallt religion. Religionen är asatro, svenska folkets ursprungliga religion. Mycket av verksamheten sker via föreningens domän Ideell Kulturkamp, men flera gånger varje år träffas medlemmar för att besöka muséer, utställningar och likande tillställningar.

Ideella Kulturföreningen är inte en politisk förening, men då den verkar för hedendomens ökade inflytande så är föreningen starkt kritisk till monoteistiska och abrahamitiska religioner. Föreningen försöker minska kristendomens inflytande i Sverige men också stänga ute andra religioner som exempelvis judendomen och islam.

Medlemskap i Ideella Kulturföreningen kostar ingenting. Men man måste vara intresserad av religionen asatro. Man måste ha rötterna i Europa, asatrons hemvist och man får inte vara med i ett monoteistiskt samfund.

Intresserade kan höra av sig via e-post: ideellkulturkamp@hotmail.se

Läs gärna föreningens domän Ideell Kulturkamp www.ideellkulturkamp.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s