Den inre fienden!

Kristendomen förstörde hedendomen. De kristna dödade hedningar och förstörde deras helgedomar. Som ett extra hån gjord de om många hedniska gudar och gudinnor till helgon och de byggde sina kyrkor där helgedomar och hov stått. Kristendomen och för alla del de andra monoteistiska religionerna är hedendomen och asatrons naturliga fiender.

Ändå finns det folk som anser sig vara hedningar men ändå inte kan klippa banden från den ockupationsreligion som förpestat det andliga livet i Sverige. Folk säger sig vara hedningar men är med i kyrkan ändå. Folk säger sig vara hedningar men umgås med kristna präster. Folk säger sig vara hedningar men låter barnen döpas.

Den inre fienden är alltid den värsta fienden. Smygkristna och kryptomonoteister är asatrons värsta och farligaste fiender. Men man kan känna igen dem. De är ofta på den vänstra delen av den politiska skalan. De är ofta feminister och positiva till globalisering. De kallar sig mycket, men ofta använder de begreppet forn sed.

De ser olika ut och pratar på olika sätt, men de har alla Loke, gudarnas svekfulle fiende i sig. Vi asatroende måste fördriva denna andliga irrlära. Först när den inre fienden är borta kan vi bekämpa den yttre!

Må gudinnorna och gudarna bistå oss i kampen mot Loke och Jesus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s