Vi är inte kommunister!

Vi är inte kommunister!

Vi asatroende använder hammaren och stjärnan som symboler för vår tro. Hammaren är Tors symbol och skärans är Frejs. Men vi vill poängtera att vi inte är kommunister, marxister, vänsteraktivister eller anhängare av någon annan ”röd” ideologi. Kanske finns det personer som anser sig vara asatroende och som sympatiserar med dessa läror, men de är få och är inte representativa för asatron. Dessa kan heller inte och får heller inte anses vara riktiga asatroende.

Vi riktiga asatroende fördömer kommunismen som en ateistisk sekt för massmördare. Denna våldsbejakande extremism måste vi alla motverka. Röda hatgrupper är ett hot mot den mångfald som asatron representerar. Vi bejakar ett pluralistiskt samhälle där olika hedniska trossystemreligionsfriheten respekteras. Maxismen med sin ateism är en svuren fiende till all äkta polyteism.

Vi uppmanar alla asatroende att ta tillbaka våra symboler. Vi hedningar har använt hammaren och skäran långt innan Karl Marx och Friedrich Engels börjad med sin hatideologi och predikan om införandet av diktatur. Kommunismen är en monoteistisk troslära som predikar enfald och avskaffandet av mänskliga olikheter. Kommunism är en extrem form av monoteism liknade kristendom och islam. Dessa läror har sin bakgrund i judendomen, den religion som först verkade för det ogudaktiga och hatiska talet om att det bara finns en gud. Marx hade förövrigt sina rötter i den jude-kristna miljön och Engels i den kristna.

Helt fräckt har marxisterna stulit våra symboler. Dessa vackra symboler har blivit förknippade med och för tankarna till arbets- och fångläger, förstörande av kulturskatter, lidande och ond bråd död. Enligt uppgifter har kommunisterna dödat över 94 360 000 människor.

Så vi vill som avslutning uppmana alla asatroende att ta tillbaka våra symboler samt än en gång förkunna att vi inte är kommunister!

Två goda symboler som blivit sammanslagna till en och representera den yttersta ondskan, ateistisk monoteism!

Skäran och ing-runan. Två symboler för vår älskade gud Frej!

Tors hammare Mjölner är en symbol för religionen asatro!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s