Vi ogillar såväl den gamla som den nya kyrkan!

Vi ogillar såväl den gamla som den nya kyrkan!

Ofta, enligt oss för ofta när vi skriver om den så kallade svenska kyrkan så får vi in kommentarer som bäst kan tolkas att personerna som skriver dessa sympatiserar med kristendomen, men att kyrkan är på fel väg. Vi ska inte citera några av dessa kommentarer.

Ideella Kulturföreningen sympatiserar inte med någon form av kristendomen. Visa aspekter av denna så kallade religion anser vi vara sämre än andra. Men minst dålig är ändå dålig. När det gäller svenska kyrkan, tidigare statskyrkan så låter vi meddela att vi ogillar såväl den gamla kyrkan där prästerna brände folk på bål såväl som den nya där prästerna viger det som kallas samkönade par. Kanske var det lite mer stil på den gamla kyrkan men vi sympatiserar som sagt inte med den. Fädrens kyrka är inte vår kyrka, anfädernas religion är vår religion. Sistnämnda syftar på asatron.

Vi uppmanar alla världens folk att bryta med kristendomen. Vi ogillar även de andra abrahamitiska religionerna och anser monoteism vara något negativt.

Folk som sympatiserar med kristendomen eller annan religion från öknen behöver inte skriva kommentarer. Föreningen har som princip att vi bara diskuterar med folk som delar vår värdegrund. Vår värdegrund säger att kristendom, islam och judendom är skit!

IKF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s