Religionsnytt

Religionsnytt

Den kände författaren Björn Ranelid får viga par som önskar ingå äktenskap. Först nekades detta men nu har författarens önskan att bli vigselförrättare gått igenom. Utmärkt säger vi på IKF. En känd författare lockar troligen mer än vigsel i något monoteistiskt samfund.

Det muslimska terrordådet i Stockholm kostade fyra människor och en hund livet. Flera personer skadades. En av de skadade en politiker har nu avlidit. Dödsfallet är förstås beklagligt men också ironiskt. Det är ju politikerna som propagerar för invandring av muslimer.

Det rapporeteras att tre medlemmar i terrorgruppen IS blivit dödade och delvis uppätna av vildsvin. Detta icke-tragiska dåd ska ha utförts i norra Irak. Muslimerna negativa känslor mot grisar förefaller nu för första gången sedan profetens dagar som fullt förståligt. Muslimerna är rädda att bli grismat. Särimner i Valhall ler gott åt detta säger en källa som står asatron nära.

Det var några religionsnyheter från Ideella Kultföreningen.

En kommentar på “Religionsnytt

  1. Den som vill vara god i en ond värld går under sa man redan på 1500-talet.
    Ironiskt att våldsdåd drabbar de som tror att ett globalt samhälle ska förhindra våldsdåd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s