Kyrkovalet 2017

Kyrkovalet 2017

17 september kommer svenska kyrkan hålla val. Trots att kyrkan och staten separerat så fortsätter olika partier blanda sig i kyrkan och kyrkan anser sig då ha rätt att blanda sig i politiken. Men det ligger inte i IKF´s intresse att det är så. Vi arbetar aktivt för att kristendomen och de andra abrahamitiska religionerna minskar i inflytande. Så vi uppmanar alla som är medlemmar i svenska kyrkan att lämna detta samfund. Vi uppmanar alla som inte är med i svenska kyrkan att övertala vänner och bekanta som är med att begära utträde. Vi uppmanar också alla att slänga valpropaganda och valsedlar i återvinningscentralen. Låt 2017 ayps bli ett nederlagets år för svenska kyrkan.

Och som vanligt, vi diskuterar bara med folk som delar vår värdegrund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s