Bra kan bli bättre

Bra kan bli bättre

Det går bra för ideell kulturkamp. Folk tittar in dagligen och vi satte rekord 1720 visningar den 25 februari. Men bra kan bli bättre. Nya skribenter behövs och de som inte anser sig klara av att skriva kan ju alltid säga vad de vill att vi ska skriva om. Nya ämnen men också nya artiklar om det vi redan skriver om. Exempelvis har man en dikt av en författare så kan man höra av sig så kan vi kanske skriva om den. Historia är ju något alla gillar att läsa om. Annars så skulle sådana artiklar inte ha så hög besöksnivå. Våra skönhetstävlingar ska heller inte föraktas, men vi har nästan slut på hedniska damer. Samtidigt kan det vara svårt att hitta nya infallsvinklar. Vi har skrivit om ”bortglömda monarker” inte om de mest kända. Vi har skrivit om andra världskriget, men där är det svårt att hitta nya infallsvinklar. Något som vi dock alltid ska fortsätta med är att skriva oömma ord om religioner vi anser vara dåliga sådana.

Men som rubriken lyder, bra kan bli bättre. Tipsa oss via vår e-post eller i kommentarsfältet.

ideellkulturkamp@hotmail.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s