Religionen är viktigast!

Religionen är viktigast!

Ideella Kulturföreningen och ideell kulturkamp sysslar med mycket. Det skrivs artiklar om mat, dans, krig, folkkultur och även politik. Men religionen är viktigast. Asatron är föreningens livsnerv. Utan tron på vanerna och alverna skulle inte ideell kulturkamp finnas. Hade ingen i föreningen trott på Frej och Heimdall, ja då hade föreningen aldrig bildats.

Asatron, nyhedendomen är det centrala. Föreningen ser därför världen i ett asatroperspektiv. Detta perspektiv gör att såväl religioner som ideologier som föreningen inte främjar tron på våra fäders gudamakter ses med skepsis och ren fientlighet. Föreningen ser inga problem med att ogilla sverigedemokrater som muslimer. Kristna som kommunister. Det är också detta asatroperspektiv som gör att föreningen inte diskuterar med folk som ogillar föreningens ståndpunkt och åsikter. Det finns ju ingenting att diskutera. Ända sedan föreningen började kom det in kommentarer som bara handlade om ren provokation. Troll, det finns det gott om. Kristna har aldrig accepterat andras åsikter, så därför acceptera inte föreningen kristna som försöker skriva kommentarer. Sedan hör det ju till god ton att man uppger giltig e-postadress när man skriver kommentarer.

Föreningen kommer att fortsätta skriva om allt möjligt. Konst, kultur, poesi med mera. Men det religiösa perspektivet kommer alltid att finnas där. Religionen är viktigast!

IKF hammare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s