Ideella kulturföreningen ger sin syn på politiska partier och ideologier

Ideella kulturföreningen ger sin syn på politiska partier och ideologier

Ideella kulturföreningen är först och främst vad den heter en förening för kultur. Men ideella kulturföreningen är också en förening som verkar för den religion som kallas asatro.

Föreningen ser världen genom ett hedniskt perspektiv. Ibland så blandar sig föreningen i politiken. När så sker, gör föreningen det ur ett hedniskt perspektiv.

Ideella Kulturföreningen blandar sig sällan i renodlad partipolitik. Men det sker ibland. Ideella Kulturföreningen är mycket kritisk till abrahamitiska och monoteistiska religioner. Partier som verkar för dessa religioner stöder inte föreningen. Likaså tar föreningen avstånd från ateism.

Ideella Kulturföreningen är mycket negativt inställd till partier som hyllar kristendomen, judendomen och islam. Det betyder i praktiken att såväl kristdemokrater, sverigedemokrater och vänsterpartiet ses ur föreningens asatroperspektiv som någonting negativt. I förläggningen så är ideella kulturföreningen negativt inställd till alla partier som välkomnar folk med kristen och muslimsk tro att flytta till Sverige. Vi vill inte att någon som lever i Sverige ska tro på sådana religioner, vi vill inte ha hit folk som tror på dessa religioner. I förläggningen vill vi inte att någon ska tro på dessa religioner.

Judendomen, kristendomen och islam är bara olika aspekter på de makter som är fientligt inställda mot våra gudinnor och gudar. Judendomen, kristendomen och islam är Loke, Midgårdsormen och Fenrisulven i ett andligt perspektiv. Dessa religioner är mänsklighetens skam och olycka.

Högerpopulister, vänsterextremister och riksdagens partier, alla är de dåliga i föreningens perspektiv. Skulle vi stödja något parti eller uppmana våra medlemmar att rösta på något parti så måste det vara något som stöder den religion vi är anhängare till!

Henrik Andersson, ordförande

Och som vanligt, vi diskuterar bara med folk som delar vår värdegrund.

IKF hammare

Vi kämpar för kulturen med Tors hammare som hjälp. Hammaren ska slå på såväl kristna som muslimer, högerpopulister såväl som vänsterextremister!

Asatron är vår vägledning i livet, så och i det politiska livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s