En tragisk nyhet!

En tragisk nyhet!

Till vår stora sorg har vi nått av nyheten att ett nytt parti i Sverige ska bildas. ”Alternativ för Sverige” ska partiet få som namn. De som ligger bakom partiet är några personer som blivit uteslutna ur populistiska sverigedemokraterna. De som ligger bakom planerna är personer som är missnöjda med den politik som sd för. Med andra ord vill de skapa ett parti som var som sd var förut. Men sd har alltid fjäskat för kristendomen. Det nya partiet kommer då göra likadant. Vi har de facto fått ett nytt kristet parti och det vill vi som tror på  Skade, Tyr och Snotra inte veta av.

Det är en tragisk nyhet att ett nytt sd liknade parti bildats. Vi uppmanar alla våra följare av ideell kulturkamp att ta avstånd från detta parti. Ni som sympatiserar med tanken på ett nytt konservativt parti bildas, ni är inte välkomna hit på ideell kulturkamp.

Och som vanligt avslutar vi med att vi bara diskuterar med folk som delar vår värdegrund!

Henrik Andersson, ordförande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s