Kyrkonytt nummer 2

Kyrkonytt nummer 2

Alexandra Pascalidou går med i svenska kyrkan

Alexandra Pascalidou går med i svenska kyrkan. Den gnälliga tanten med rötterna i Grekland som alltid hatat etniska svenskar, men av ekonomiska skäl ändå bor i Sverige har nu gått med i svenska kyrkan. Anledningen till att hon går med syns inte vara religiösa utan politiska skäl. Den moderna kyrkan står ju för ökad invandring och fjäsk för homosexuella. Pascalidou är dock fortfarande kvar i den grekisk-ortodoxa kyrkan som inte är lika liberal som den svenska. Måhända menar journalisten med grekiska rötter att svenskar måste vara på ett sätt medan greker ska vara på ett annat? Rasism luktar det på ett otrevligt sätt.

Åke Bonnier bråkar med Sverigedemokraterna

Åke Bonnier såväl miljardär som biskop i Skara har vägrat låta sverigedemokraterna ha ett möte i lokaler som tillhör svenska kyrkan. Bonnier menar på att sverigedemokraterna inte har kyrkans värdegrund. I svenska kyrkan är det dock viktigare att tro på allas lika värde, än att tro på den osynlige guden som delar upp sig i tre bitar. Sverigedemokraterna är ju det parti som brukar snobba med att de är kristna. Vem som har mest kristet utseende, Bonnier eller Åkesson kan de lärde tvista om. Men nog är det lite fult av biskopen i en fallfärdig religiös organisation att neka folk hyrandet av lokal. Allas lika värde ska väl även gälla partiet med förkortning sd?

Bråket kan lösas enligt vårt förmenade med att såväl svenska kyrkan som sverigedemokraterna lägger ner och donerar sina tillgångar till någon lämplig nyhednisk förening som ägnar sig åt kultur och folkbildning.

Jesus lever!

Jesus lever kostar 9.90 :- kilot. Hans blod och kropp symboliskt framställt i vin och bröd är dock gratis för de som betalar kyrkoskatt. Men med tanke på att uselt vin och kalorifattigt bröd är ganska dyrt om man betalar via skattsedeln så uppmanar vi folk att gå ur alla kristna samfund som finns och köpa bättre årgångsvin samt stödja det lokala bageriet.

Goda nyheter alla kristna!

Satan, Skam, Djävulen, Horn-Per, ja kärt barn har många namn men bara en mormor och vad vi vet bara en moster. Dessa damer är singel och vi förmedlar äktenskapsannonserna. Full diskretion utlovas. Passa på och gift in er i kristendomens allra  oheligaste familj.

goda-nyheter-alla-kristna

Jon i Vartofta och Per Klepps

Jon I Vartofta och Per Klepps dömdes och avrättades 1697. Dessa stackars män är bland de herrar som avrättas för häxeri i Sverige. Det är inte bara kvinnor som dödats av fundamentalistiska kristna. Vi hoppas kunna berätta mer om dessa oskyldigt dömda. Men vi frågar oss hur svenska kyrkan med Bonnier ska uppmärksamma att det är 320 år sedan avrättningarna verkställdes. De dömdes att halshuggas, parteras och steglas till ”skälig skräck och varnagel”!

Värdelösa skadedjur bråkar med Ideell Kulturkamp!

På kimmoa.se har man sedan några år lagt upp dateringarna som sker på ideell kulturkamp. Vi tackar förstås för detta. De flesta gillar vad de läser. Man kan på kimmoa.se både ge plus och minus på att artklarna som läggs upp. Men i över ett års tid sitter värdelösa skadedjur och nerröstar alla artiklar som är kritiska mot kristendomen eller de som tar upp artiklar om asatrons gudinnor.

Kimmoa.se brukar lägga upp artiklar från hemsidor och bloggar som ofta är ganska samhällskritiska. Många av kritikerna kommer från den sida på den politiska skalan som kallas för höger. En del är blå, andra mörkblå och någon enstaka är brun i färg och ton. Nåväl, vi tror på yttrandefrihet, för att vi själva har nytta av den så vi säger inte mer om det. Men det finns också folk och partier på kimmoa.se som vi verkligen inte vill förknippas med. Sverigedemokrater och annat pack kan fara till Jotunheim.

anti-sd

Men bråkar folk som tror på kristen skit med oss så ska vi bråka tillbaka. Vi ska skriva mer om gudinnor och förtala de kristna än mer. Våga hata Jesus säger vi!

Kommentarer från andra än de som delar vår värdegrund undanbedes.

2 comments on “Kyrkonytt nummer 2

  1. Hans Nilsson skriver:

    Det var allt skönt att jag gick ur Svenska Islamkyrkan för ett antal år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s