Avföringens religion!

Avföringens religion!

Skit luktar, piss luktar och spyor luktar. Tar man och blandar skit, piss och spyor då luktar det ännu mer. De tre ”världsreligionerna” är skit, piss och spyor. Judendom, kristendom och islam är var för sig dåliga och äckliga, men vad händer om man blandar dem? Jo man får en påhittad tramslära som benämns Bahá’í.

Bahá’í är en påhittad lära som skapades 1863 ayps i en öken, typiskt nog ska alla monoteistiska religioner uppstå i öknar. Medlemmarna av denna lära hyllar Moses, Jesus och Muhammed. I Sverige av idag är medlemmarna av religionen dryga tusen personer. De utgör väl knappast något hot mot någon. Men deras tankar om att judar, kristna och muslimer har mer gemensamt än vad som skiljer dem åt kan vara farliga. Det sista vi behöver är en ny monoteistisk religion med ett universellt budskap. Monoteismen är polyteismens naturliga motståndare, monoteismen är mänsklighetens olycka, bahá’í är avföringens religion!

anti-bahai

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s