Stöder du sverigedemokraterna?

Stöder du sverigedemokraterna?

Stöder du sverigedemokraterna? Ja då har du ingenting här att göra. Sverigedemokraterna är riksdagens mest Israelvänliga parti. Därför uppmanar vi läsarna av ideell kulturkamp att inte stödja sd. Vi uppmanar ingen att stödja något av de partier som sitter i riksdagen. Men då sd är så förtjusta i Israel så skriver vi om detta parti.

Ideella Kulturföreningen sysslar inte ofta med politik, men ibland sker detta. Israel är ett land vi inte stöder. Landet Israel bygger på monoteistiska och abrahamitiska principer. Ideella Kulturföreningen gör vad som är i dess makt att stoppa denna form av religionsyttring. Vi sympatiserar med tanken på att en sekulär palestinsk stat bildas där Israel ligger.

Vi är principiellt emot att stater bygger på judisk, kristen och muslimsk tro. Vi är emot Israel, men också Saudiarabien och Vatikanstaten. Då vi är emot Israel som stat är vi emot dess vänner i svenska riksdagen. Och Israelälskarna nummer ett är de som tillhör Jimmie Åkessons parti! Om det inte vore för den så kallade invandringskritiska politiken, så vore Åkessons parti bara en hårdkokt version av kristdemokraterna. Sistnämnda parti är ett parti vi verkligen ogillar, så sd är nog trots allt inte det parti som avskys mest här på ideell kulturkamp!

Ideella Kulturföreningens religionspolitiska mål

 1 Verka för asatrons återkomst i Sverige och övriga Norden.

2 Verka för hedendomens återkomst i Europa.

3 Öka förståelsen och toleransen för ”etniska” religioner i världen.

4 Minska kristendomens inflytande i Europa.

5 Stänga ute judendomen från Europa.

6 Stänga ute islam från Europa.

7 Motverka global monoteism och universella trosläror.

8 Motarbeta ”moderna” religioner som satanism, scientologi och raëlism.

9 Motverka ateism och sekulär humanism.

10 Motverka vanhedrandet av hedendomen i kommersiell populärkultur.

Och som vanligt vill vi påpeka att vi bara diskuterar med folk som delar min värdegrund! Inga kommentarer för folk som sympatiserar med sverigedemokraterna tillåts och inga tack kommentarer för folk som stöder de andra riksdagspartierna tillåts. Vi ogillar dem alla!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s