Kristna och muslimer kan leva i fred, men kan hedningar och muslimer göra det?

Kristna och muslimer kan leva i fred, men kan hedningar och muslimer göra det?

Ibland slaktar judar, kristna och muslimer varandra utan sans och vett. Men ibland håller de ihop och snobbar med att de tror på bara en gud och att de har heliga skrifter. Så de kan leva i fred med varandra om de vill och orkar.

Men vi hedningar då, kan vi leva i fred tillsammans med muslimer? Dessvärre så verkar vi inte kunna det. Vi är inte ett ”bokens folk”, samt att vi tror på flera gudamakter. Vi hedningar har sällan bekymmer med att muslimer och andra monoteister bara tror på en gud, men toleransen sällan ömsesidig. Vår religion är primitiv, fast det är väl mer primitivt att bara tro på en gud som dessutom inte ens får avbildas?

Dr Aslan Tsipinov i Ryska delrepubliken Kabardion-Balkaria mörades av muslimska avskum 29 december 2010 ayps. Brottet vara att Tsipinov var anhängare av religionen adyghe hazbe. Risken att något sådant nidingsdåd sker i Sverige med hundratusentals muslimer är överhängande. Och vad gör då samhället om någon hedning skadas eller mördas, talar om att hedningen provocerar muslimen?

Vi hedningar måste hävda vår rätt, annars har Aslan Tsipinov dött förgäves!

dr-aslan-tsipinov

Aslan Tsipinov

Anti moske

Som hedning måste man vara kritisk mot islam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s