Julfrid 2016

Julfrid 2016

Vi utlyser nu julfrid 2016 ayps. Frid med dem som firar jul. Vi utlyser julfrid så att hedningar kan fira jul med andra julfirande. Som rättskaffens hedningar kan vi föregå med gott exempel och visa tolerans.

Men julfriden gäller inte alla. Bara de som firar jul innefattats av den. Judar och muslimer firar inte jul och därför inkluderas inte dessa. Eftersom de sistnämnda inte ens drar sig för att mörda folk som firar jul vore det dåraktigt att inbjuda till fred och frid. Nu säger vi på ideell kulturkamp inget nedrigt om kristendomen fram till 13 januari. Sedan fortsätter vi kivas.

Må julfriden infalla för er alla kärvänliga och hedervärda läsare av ideell kulturkamp!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s