Gör pinan kort

Gör pinan kort

Allt fler svenskar lämnar svenska kyrkan. Det är bra. Kyrkan som kallar sig den svenska är på fallrepet. Men gör nu pinan kort för denna kyrka, låt inte ”dödandet” av detta samfund bli utdraget. Gör nu så här. Om du inte går ur kyrkan gör det omedelbart. Är du inte med i svenska kyrkan, uppmana alla du träffar att begära utträde. Och börja redan idag!

Anti-kristen

 

3 kommentarer på “Gör pinan kort

  1. MartinA skriver:

    Jag tycker tvärtom. Jag tycker hedningar bör gå in i kyrkan. En jätterik kyrka som har lokaler på alla platser som är heliga för oss OCH SOM SAKNAR TRO är en fantastisk möjlighet för oss. Mogen att plockas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s