Vi vill ha många kulturer!

Vi vill ha många kulturer!

Som de goda hedningar vi är så vill vi ha många kulturer. Men många kulturer är inte det samma som mångkultur. Mångkultur handlar i grund och botten bara om att avskaffa kulturerna och ersätta dem med endast en kultur. Låt vara att denna mångkultur bygger på element av alla kulturer, men de olika kulturerna upphör att existera om de blandas till en enda kultur.

Tanken på att en enda kultur, den så kallade mångkulturen har rötterna i den abrahamitiska monoteismen. Denna monoteism som säger att det bara finns en gud och bara en religion får tillåtas. Monoteismen har någon tankeställning att om bara alla tycker samma sak och kämpar för samma mål ja då blir världen bra.  Monoteisterna utgår från att världen är ond och syndig men genom gemensamt arbete så ska världen frälsas. Samma tankegångar går igen i vissa demokratiska och marxistiska läror. Världen är dålig och orättvis och kan endast förbättras genom att alla tycker samma sak, har samma värderingar och kämpar för samma mål. Av mångfald ska det bli enfald. Många av dessa monoteister vare sig de är kristna, muslimer, demokrater eller kommunister drivs av ett ärligt patos, men dessvärre har det mest blivit död och elände samt förstörelse av kulturhistoriska platser.

Som goda hedningar bör vi vara skeptiska mot sådana fanatiska irrläror. Om vi människor velat bo i en värld där alla tycker samma sak och har samma kultur, ja då hade vi redan gjort, detta. Vi har ju trots allt haft 275 000 år på oss att förverkliga detta ideal.

Så till alla monoteister vare sig de bär religiös eller politisk dräkt: Vi vill ha många kulturer, men vi vill inte ha bara en enda mångkultur! Det är emot vår religiösa övertygelse att alla måste tycka samma sak och kämpa mot samma mål!

Grönland 2

Inuiter har rätt att slippa få sin kultur upplöst och infogad i mångkulturen.

Holi firande

Hinduerna ska fortsätta ha rätt att fira högtiden holi utan kristen och muslimsk påverkan.

Inte utvald av gud 2

Indianer har rätt att finnas såväl som etnisk grupp samt ha en egen kultur som de slipper dela med sig av. Vill de dela med sig så är det bra, men det ska inte vara något tvång.

Anti Che

Ett sätt att bevara de många kulturerna är att säga nej till de som vill utplåna dem. Marxism är en form av monoteism och mångkulturen. Säg nej till kommunismen och bevara världens alla kulturer!

anti-halloween

Att säga nej till amerikansk kulturkapitalism är ett sätt att bevara kulturen.

2 kommentarer på “Vi vill ha många kulturer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s