Oktober var en bra månad!

Oktober var en bra månad!

Oktober var en bra månad. Då lämnade 20 374 människor den så kallade svenska kyrkan. Fortsätter trenden, som inte ser ut att minska, så blir det ingen kyrka i Sverige. Så nu uppmanar vi alla våra läsare att uppmana vänner och bekanta att lämna denna religiösa organisation. För de som av någon anledning är kvar i kyrkan på grund av respekt för er förfäder som var med. till ser säger vi bara. Tror ni verkligen att de om vilar på kyrkogårdar eller under kyrkhällar skulle uppskatta den kyrka som finns idag? Kvinnliga präster som springer omkring i vita särkar och viger samkönade par och fjäskar för katoliker och muslimer? Nej de skulle inte uppskatta detta, och då behöver inte ni göra det heller.

Vite Krist ut ur Norden. Gör Antje Jackelén arbetslös!

anti bibel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s