Pedofiler ska träffa homosexuella på internationellt möte i Sverige!

Pedofiler ska träffa homosexuella på internationellt möte i Sverige!

Pedofiler ska träffa homosexuella på internationellt möte i Sverige! Jo så lyder rubriken på artikeln ni läser. Ska vi förtydliga oss så betyder det att katoliker med påven i spetsen kommer och besöker svenska kyrkan. Mötet ska hållas i Lund. Katoliker och protestanter ska ligga (sic) i Lund och vänslas. Ja man blygs riktig över detta möte. Katolska kyrkan har många pedofiler i sina led och svenska kyrkan viger vad de själva kallar ”samkönade par”. Så att pedofiler ska träffa homosexuella är knappast en missvisande rubrik. Kristendomen har alltid varit sexualfientlig. Förr var det heterosexuella som levde i relationer utanför kyrkans kontroll som levde farligast, även om de till skillnad från nu också förföljde sodomiter och tidelagare. Det sistnämnda säger vi ingenting om men visst är det märkligt att kristendomen som förföljde homosexuella nu har ändrat inställning? Har Gud/Son/Heligande kommit ut ur den så kallade garderoben?

Fenrisulven ylar och Midgårdsormen väser. Vad är värst? Att monoteisterna bråkar eller att de är sams?

Denna artikel skrivs i skydd av religionsfriheten som är lagstadgad i Sverige. Vi i IKF diskuterar bara med folk som delar vår värdegrund.

anti bibel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s