En dag till Skades ära!

En dag till Skades ära!

skadi_by_quintuscassius-d4jvcs1

Vintern är en årstid de flesta förknippar med Skade. Men som alla vet så hittade de kristna på en motpol till Skade. Denna motpol hette Elin av Skövde. Skövde är ju vår gudinnas stad. Ty förr hette det Skade vi. Elin eller Helena som hon heter har sin dag den 31 juli. Men nu börjar slutet av sommaren och snart är det höst. På hösten jagas det. Så ni som jagar kan ju kanske passa på och se över jaktvapen och utrustningen, samt sända en tanke till vår gudinna Skade! Låt sista juli bli en dag till Skades ära!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s