Intelligent design, vad säger asatron?

Intelligent design, vad säger asatron?

Intelligent design är något som många kristna, och en del andra monoteister tror på. Men vad säger asatron? Vi frågar ingen mindre än allfader Oden!

Oden: Det roliga med intelligent design är att de som tror på denna ”teori” inte är intelligenta. Monoteism är inte bara enfald i det religiösa utan även i det intellektuella livet. Ärligt talat så är inte människor överdrivet intelligenta. Ja ja inget ont om det. Få livsformer är intelligenta. Med facit i hand var det ju inte så intelligent att jag blev vän och blodsbroder med Loke, men man lär sig genom sina misstag. Men de som tror på den där skrönan som förkortas id lär sig ingenting, vare sig av sina framsteg eller sina misstag. Med andra ord, intelligent design är dum design!

 

Oden 4

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s