Vi föraktar islam!

Religionsfrihet måste betyda frihet från religion. Frihet att slippa bli dödad av en fanatisk muslim som tror på en osynlig gud och en kamelförsäljare  till profet. Religionsfrihet måste innebära frihet från böneutropare och grym slakt av djur. Frihet från islam är viktigare än muslimers frihet till att utöva sin tro.

För att visa vårt förakt för en skitreligion väljer vi i IKF att visa de så kallade Muhammedteckningarna. Vi föraktar alla öken religioner med osynliga gudar. Men idag är det Muhammeds lära vi föraktar mest!

Tron på bara en gud leder till enfald som leder till inskränkthet som leder till våld mot oskyldiga. Till alla muslimer säger vi bara en sak, lägg ner skiten!

Teckningar av Muhammed

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s