Belöning

Sedan några år tillbaka har Idella Kulturföreningen ett belöningssystem. Vad är då det? Jo det är så att Ideella Kulturföreningen har små resurser men vill ändå göra en insats för att stödja kulturen och miljön i Sverige. Exempelvis från bloggen Ideell Kulturkamp så har vi uppmanat till ekonomiskt stöd till Gotlands igelkottsfond, resandet av en staty ”Vackra karin” i Djura samt att donera pengar till civilförsvaret då de bekämpade förra årets omfattande skogsbrand i bergslagen.  Många medlemmar är ute och reser och besöker såväl museum som kulturhistoriska byggnader som behöver pengar till skötsel och renovering.

Så för att visa stöd och uppmuntran så får den medlem i IKF som donerar pengar till verksamhet som föreningen anser värd att stödja ett poäng för varje krona som donerats. Man sänder då in till IKF en rapport om vad man donerat pengar till, när man gjort det och hur summan är.

Vem vet, kanske kan föreningen i framtiden återgälda donationerna på något sätt?

Frågor om donationer kan sändas till ideellkulturkamp@hotmail.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s