Kimmoa.se

Hemsidan kimmoa.se har en längre tid länkat till Ideell Kulturkamp. Varje gång vi publicerat något har kimmoa.se lagt upp artikeln. Och det ska erkännas att många som hittat till Ideell Kulturkamp kommer just från kimmoa.se. På denna sida kan man även ge betyg plus eller minus om man gillar en artikel. Ideell Kulturkamp har fått många plus av läsarna där och många, ja de flesta av våra artiklar har varit riktigt populära. Nu har det minskat något med folk som hittar oss från just kimmoa.se men vi har ändå en ganska hög besökfrekvens av vår blogg. Många som hittat oss på kimmoa.se har ju börjat ha som vana att hitta till Ideell Kulturkamp utan att gå via någon annan sida.

Vi tackar kimmoa.se och hoppas de fortsätter länkar till oss.

http://www.kimmoa.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s