Kristet utseende

Kristen idiot med vapen

Ebba Busch Thor visar det kristna kärleksbudskapet. Det kristna utseendet ser väl elakt ut eller hur?

Kristendomen är en pestsmitta. Elände och mer elände har följt i dess väg. Och eländet verkar aldrig ta slut. Bilden ovan visar riksdagspartiet Kristdemokraternas ledare sprida kärleksbudskapet som de kristna alltid talar om. Fast hon är kristen så står hon på judendomens sida. Det ger oss som ogillar dessa monoteistiska religioner vatten på vår kvarn. Det är samma skit, fast i olika förpackning. Förhoppningsvis kommer den nye KD ledaren se till att partiet åker ut ur riksdagen. Blir hon arbetslös kan hon ju alltid bli legoknekt i sionisterna armé. Hon kan då stå där med sitt kristna utseende bland alla bistra krigare och se på när palestinska barn mördas.

2 kommentarer på “Kristet utseende

  1. Hemfront skriver:

    Onekligen en osmaklig bild. Hon har uppenbarligen ingen skam i kroppen. Från studieresan i Israel kan tänka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s