Föreningen besökte Kungsträdgården

Lördagen och söndagen 11-12 april anordnades en medeltidsmarknad i Stockholm, närmare bestämt i Kungsträdgården. Mellan Karl XII och Karl XIII statyer fanns det mer eller mindre medeltida kläder, smycken och annat smått och gott att köpa. Föreningen lyckades få med några personer och allt som allt så blev det sju damer och herrar som för några timmar lekte medeltid.

Många medeltidmarknader finns det och denna marknad var väl inte vare sig den största eller den bästa men att arrangera en sådan marknad i Stockholm är ändå ett bra initiativ. tyvärr är Kungsträdgården lite för liten för en sådan marknad. Trångt var det. Men det positiva överväger och vi får hoppas att det blir en ny medeltidmarknad nästa år.

Karl XII staty

Karl XII fick uppleva medeltiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s