Religion för sadister och idioter!

judisk omskärelse

Könstympning av judisk pojke, kallas dock omskärelse, men stympning är det sedan kan Jahve säga vad han vill. Pojken får dock inte säga vad han vill. Det borde vara individens rätt att avgöra om han vill avlägsna någon del av sin kropp. Efter som det är en religiös sed så kan man se detta som ett slaggs ”snoppoffer” till judarnas osynlige gud!

muslimsk omskärelse

Muslimer verkar inte vara bättre de. Det här ser inte bra ut. Tänk att det finns folk som vill att vi ska visa tolerans mot sådant snusk! Religionsfrihet borde numera vara frihet från monoteistiska läror.

Kristen idiot

Kristen jubelidiot. Denne filur låter sig korsfästas (pröva inte själva barn) seden tycks vara ganska vanlig på Filipinerna. Man är lite glad över att Gustav Vasa införde reformationen. Jesus ska ha dött på korset, men denne gubbe plockade ner efter en stund. Kunde han inte hängt kvar istället?

Odinist riteAsatreonde i Storbritannien. Inget lidande här.

Spanska satro cermoni

Spanska asatroende utför en ceremoni. Visst ser man ett svärd på bilden. Men den gode hedningen tänker inte skada sig själv. Svärd och knivar borde de som bara tror på en gud inte få komma i närheten av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isländska asatroende har inte heller de något blodsdrypande på sin repertoar. Blotets religion är inte blodets religion. I all fall inte spädbarnens blod.  Sadister och idioter tillber monoteismen, förståndiga personer vänder sig till både gudinnor och gudar.

7 kommentarer på “Religion för sadister och idioter!

 1. Erik skriver:

  Polytheism är mer dynamiskt än monoteism. De monoteistiska religionerna kanske var bra för att tvinga samman ett stort antal människor till att tänka och göra och tro exakt samma sak för att skapa en mäktig krigsmakt.

 2. rena@hotmail.com skriver:

  Tänker man efter lite, så inser man att kristendom är en form av förtäckt kannibalism, du äter människokött, dricker människoblod för att rena dig från dina synder. Hur absurt är inte detta.
  Och framför allt, vad har du gjort för synder för att rena dig med detta människooffer.

 3. asatemplet skriver:

  Kolla även upp shia-muslimer som skär sig själv och sina barn med knivar!

  • ideellkulturkamp skriver:

   Vi tänkte det ett tag, men det fick räcka med en dum bild per ökenreligion!

  • Absolute Bananas skriver:

   Inte konstigt dessa sönderskurna folk aldrig presterar i kroppskultur särskilt bra!
   I OS vann Arabemiraten en medalj i skytte 🙂 🙂
   En ”fysisk aktivitet” där man inte rör sig 🙂
   Män från Mena är sämst i världen på vanliga kroppsliga idrotter!
   Stympningarna sätter sina inoficiella spår…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s