För en hednisk framtid.

Våren förknippas med ungdom och ungdom med framtid. Men vill vi ha en hednisk framtid så måste vi arbeta. Monoteismen och ateismen lägger sig inte ner och förtvinar av sig självt. Nej goda hedningar vi måste kämpa på. Uppmana folk lämna monoteistiska religioner och samfund, kräv att skolavslutningar och likande inte sker inom monoteistiska religioners hägn. Kräv att religionsundervisning tar upp asatro samt andra hedniska religioner. Rösta inte på politiska partier som har rötterna i kristendom som Kristdemokraterna eller ateismen som Vänsterpartiet. Alla kan göra mycket. Du kan göra mycket!

För en hednisk framtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s