Några rader den 14 april 2023

Förr sa man att den 14 april eller gräsmånaden var första sommardagen. Det går tillbaka till en tid då man räknade in året i två halvor en sommar och en vinterdel. Men någon sommarkänsla lär vi måhända inte uppleva i år då det skjuts både i Sverige och Europa. Kriget i Ukraina tycks aldrig ta slut och våldet i Sverige kommer nog bara bli värre. Men inte lägger vi oss ner och bara gråter för det. Nej vi kämpar på. Vi ger oss inte förrän alla tursar är besegrade!

2 kommentarer på “Några rader den 14 april 2023

  1. […] Några rader den 14 april 2023 […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s