Några rader på Nannas dag

Nanna är död. Sorgen tog hennes liv. Men är völvans spådom sann, ja då kommer hon tillbaka. Idag ser allt illa ut. Ja det är inflation, gängvåld på grund av naiv invandringspolitik, klimatförändringar och artutrotning på grund av girighet, kriget i Ukraina kan eskalera. Elände parat med bekymmer. Loke är nog glad i dessa tider. Men allt behöver inte bli sämre hela tiden. Goda tider kan komma, fast de kommer nog efter ragnarök. En dag kommer Nanna tillbaka från dödsriket och då framstår det onda bara som en förbleknad mardröm. Fast man får göra lite själv också för att världen ska bli bättre.

En dag kommer hon tillbaka gudinnan Nanna.

2 kommentarer på “Några rader på Nannas dag

  1. […] Några rader på Nannas dag […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s