Uppmaning!

Det är allt mer och mer vanligt att böcker ”tvättas” man tar bort ord och uttryck som inte är politiskt korrekta. Skamligt anser föreningen ty detta är censur och förvanskning av författarnas verk. Kvar blir det bara värk och en instängd kvalmig olustkänsla där folk inte vågar tycka och tänka någonting.

Föreningen uppmanar därför att dels protestera när så kallad tvättning sker av litteratur och andra konst konstnärliga ytterringar sker. Dels uppmanar föreningen att läsa eller på annat sätt ta del av original alternativt äldre översättningar av litteratur som censureras.

IKF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s