Två minus blev ett plus!

Alla stackars elever som plågades under mattelektionerna tyckte det var mer än krångligt när det visade sig att två negativa tal blev plus. Två minus blir ett plus. Men nu borde detta matteelände få sin förklaring. två minus. en dansk/svensk koranbrännare och en sur statschef i Turkiet har nu gjort att Sverige inte får gå med i NATO!

Vi tackar så mycket ty NATO ogillar vi. Förvisso tycker vi ovannämnda manspersonerna inte är mycket att ha men nu hade vi lite nytta av dem. Som vanligt vill vi påpeka lite bryskt att vi bara diskuterar med de som gillar vår värdegrund!

2 kommentarer på “Två minus blev ett plus!

  1. […] Två minus blev ett plus! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s