Knutgubbarna är tillbaka?

Slutet av julen har på sina ställen firats med så kallade knutgubbar. Ibland sker det den 14 januari och då heter gubben Felix efter namnet i almanackan. Dockan föreställande Turkiets statschef som hängts upp kanske gör att traditionen får en renässans? Kanske kan det bli en ny tradition att hänga upp dockor av makthavare som förtjänar lite kritik?

Knut, eller Felix? Nej det är Erdogan!

Bilden kommer från Pinterest.

3 kommentarer på “Knutgubbarna är tillbaka?

  1. Hedningen skriver:

    Och Turkiets Regering – som samarbetar med Putins Ryssland – tar detta som en förevändning för något, som alla vet… Om några makthavare skall kritiseras, är det också alla de Regeringar vi haft före vår nuvarande. Tyvärr är det inte vissa svenska politiker som ligger illa till, utan hela Sverige som nation. Konflikten i Ukraina utvidgas fortfarande, dag för dag…

  2. […] att närvara vid sina meningslösa ritualer. Det finns alternativ. Vi på Hedniska Tankar för en Ideell Kulturkamp, liksom självaste Furst Bismarck på sin […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s